27 februari 2020

Siemens | Niet tevreden, geld terug garantie!

Op geselecteerde wasmachines en drogers hebben consumenten 70 dagen Niet Tevreden Geld Terug garantie. Dure aankopen brengen risico’s met zich mee. Risico’s voor de consumenten worden beperkt door een Niet Tevreden Geld Terug garantie.

Om meer consumenten te bereiken hebben wij een promotie voor Siemens opgezet. Wanneer de consument in de actieperiode een actiemodel van de Siemens avantgarde wasmachines -en drogers heeft aangeschaft en het product blijkt niet te bevallen, dan krijgt de consument het geld teruggestort.

Wij verzorgen het hele traject: van het opzetten van de registratiepagina, tot controle en terugstorting van het geld.

The future is moving, and so are you!

27 February 2024

Siemens | Niet tevreden, geld terug garantie!

Op geselecteerde wasmachines en drogers hebben consumenten 70 dagen Niet Tevreden Geld Terug garantie. Dure aankopen brengen risico’s met zich mee. Risico’s voor de consumenten worden beperkt door een Niet Tevreden Geld Terug garantie.

Om meer consumenten te bereiken hebben wij een promotie voor Siemens opgezet. Wanneer de consument in de actieperiode een actiemodel van de Siemens avantgarde wasmachines -en drogers heeft aangeschaft en het product blijkt niet te bevallen, dan krijgt de consument het geld teruggestort.

Wij verzorgen het hele traject: van het opzetten van de registratiepagina, tot controle en terugstorting van het geld.

The future is moving, and so are you!

Articles apparentés

Voir tous les articles