Desk: smart & solid

Desk handelt voor haar opdrachtgever consumentenpromoties af, verzorgt het fulfilment voor webshops en promotionele acties en lanceert nieuwe, datagedreven consumentenplatforms waar vraag en aanbod samen komen. Desk adviseert en innoveert op basis van 30 jaar ervaring in sales promotion gecombineerd met actuele kennis van zaken in de datawereld van nu.

Promotions

Desk ondersteunt merken door het ontwikkelen van slimme promoties en te ontzorgen van concept tot uitvoering. Dat doen we voor gerenommeerde A-merken in binnen- en buitenland.

Meer info

Fulfilment

Desk is al meer dan 30 jaar partner voor promotioneel fulfilment, maar ook wanneer u een betrokken fulfilment partner zoekt voor uw webshop, bent u bij Desk aan het juiste adres.

Meer info

New business

Desk is al ruim 30 jaar actief in de wereld van activaties, maar kijkt graag vooruit. Dat heeft geresulteerd in nieuwe datagedreven consumentenplatforms waar vraag en aanbod samen komen.

Meer info

Samsung & Desk: al 15 jaar promotiepartners

Cashback en product plus promoties vormen een belangrijk onderdeel in de marketingstrategie van Samsung. Desk is er trots op al meer dan 15 jaar partner van dit wereldmerk te zijn.

Bij de Samsung-monitorenactie konden deelnemers uit 14 Europese landen een gratis gamedownload aanvragen. Desk ontwikkelde de meertalige promotionele website, verzorgde de validatie van alle aanvragen en verstuurde E-vouchers aan de deelnemers. Ons meertalige consumer care team bood support voor alle promotiegerelateerde vragen.

Histor - PPG coatings & kleurbedenktijd

Histor biedt klanten een unieke 30 dagen kleurbedenktijd. Wie toch niet helemaal tevreden is over de gekozen kleur, kan binnen 30 dagen gratis een nieuwe kleur kiezen. Deelnemers uploaden de kassabonnen van 2 verschillende kleuren (binnen 30 dagen aangekocht) en ontvangen het aankoopbedrag van 1 kleur retour.
Desk ontwikkelde de promotiesite en verzorgt de gehele afhandeling van deze ludieke cashback promotie.

Huawei & Honor

Huawei wist in recordtempo te groeien tot de op 2 na grootste smartphone-fabrikant ter wereld. Desk is er dan ook trots op om al enkele jaren preferred supplier te zijn voor dit snelgroeiende merk. Desk werkt zowel in Nederland als Duitsland en doet dit voor het merk Huawei en dochter Honor.

Een voorbeeld van een Duitse actie is een actie waarbij consumenten bij aankoop van een Honor-toestel en na het delen van de actie op social media een cashback konden claimen en een Nederlandse actie, waarbij deelnemers een Moleskine Smart Writing set konden aanvragen.

Unilever & Desk: al 25 jaar partners

De samenwerking tussen Desk en Unilever is al meer dan 25 jaar zeer hecht. Desk ondersteunt Unilever met cashback-, product plus-, sampling- en dm-activiteiten en doet dit voor merken als Knorr, Unox, Lipton, Omo en BlueBand.

In het BlueBand Narrowcast-project komen meerdere disciplines samen. Via een direct mail traject ontvangen ouders van jonge kinderen op 3 momenten een mailing. Deze mailings zijn soms voorzien van een cadeautje, zoals een ontbijtbordje of lunchbox. Ook krijgen consumenten de mogelijkheid om een setje kinderlepeltjes te bestellen of een cashback te claimen. Desk verstuurt maandelijks 3 verschillende mailings en verwerkt de aanvragen voor de gratis lepeltjes en de cashback. Hiervoor ontwikkelde Desk ook de promotionele websites.

Peijnenburg spaaractie

Peijnenburg organiseerde een spaaractie voor mokken en daagde Desk uit om de distributiekosten naar de consument te minimaliseren, zodat de consument geen bijdrage in de verzendkosten hoefde te betalen.

Desk werkte voor deze actie nauw samen met Primera. Door de mokken niet als individuele order naar het thuisadres te sturen, maar de consument te laten kiezen bij welk filiaal van Primera hij of zij de mokken wilde ophalen, heeft Desk een enorme besparing op de distributiekosten weten te realiseren. Desk zorgde er voor dat elk filiaal tijdig het juiste aantal mokken in huis had. Met bijna 500 filialen door heel Nederland is er altijd wel een filiaal in de buurt en is ophalen voor de meeste consumenten geen probleem. Desk ontwikkelde tevens de promotionele website voor Peijnenburg. Weten wat het Primera afhaalconcept voor uw promotie kan betekenen? Lees er meer over.

Alcon - succesvolle cashbacks en spaaracties voor contactlenzen

Hoewel cashback en product plus promoties vooral in consumentenelektronica, FMCG en DHZ worden ingezet, bewijst Alcon dat promoties in vrijwel elk marktsegment succesvol toegepast kunnen worden. Alcon organiseert regelmatig promoties voor haar contactlensmerken Dailies en Air Optix. Vaak zijn deze acties alleen geldig bij een aantal geselecteerde retailers. Alcon kan hiermee bepaalde kanalen extra ondersteunen. Desk verzorgde reeds diverse cashback promoties voor Alcon in de gehele BeNeLux en verzorgt momenteel ook een spaaractie waarbij consumenten bij meerdere aankopen kunnen sparen voor gratis producten van Fatboy. Op deze manier weet Alcon de consumenten voor een langere termijn te binden.
Desk verzorgt het hele traject: van creatie van de website, controle van de registratie tot verzending van de Fatboy-producten. Vanwege onze ligging nabij de Nederlands-Belgische grens kunnen we vanuit 1 magazijn de pakketdistributie naar Nederland en België verzorgen, zonder de hoge kosten van internationale postverzending.

Make History: een webshop om te onthouden

Andy Warhol verzamelde allerlei dingen uit zijn dagelijks leven in een kartonnen doos naast zijn bureau: bonnen, notities, krantenknipsels. Zodra een doos vol was, werd de doos gesloten en voorzien van datum. Zo verzamelde hij tot zijn dood maar liefst 612 van deze “Time Capsules”.

Dat idee heeft geleid tot de webshop make-history.com. Daarop staan allerlei originele producten waarmee je je eigen “Time Capsules” kunt creëren. Desk handelt alle orders af en zorgt ervoor dat de “Time Capsules” nationaal en internationaal kunnen worden gevuld met mooie herinneringen. Want dierbare herinneringen zijn het waard bewaard en gekoesterd te worden.

Deze klanten gingen je voor