Geef je sales een boost!

Bij een cashbackactie krijgt de klant een bedrag op z’n rekening teruggestort na aankoop van jouw product. Een aantrekkelijk voordeel, waarmee je als fabrikant de klant extra verleidt om je product te kopen. Je verlaagt de aankoopdrempel en geeft de klant dat laatste zetje om direct voor jouw merk te kiezen.

Bekijk onze cases
0
AAN CASHBACKS PER JAAR
0+
A-MERKEN
NR. 0
MARKTLEIDER IN DE BENELUX

Veel voordeliger dan een price-off

Een cashbackactie is een van de meest effectieve promotievormen om je sales een boost te geven. Je geeft de klant direct een aantrekkelijk voordeel, terwijl de marge voor de retailer intact blijft. Deze brengt je actie dus graag onder de aandacht. Tegelijkertijd verzamel je relevante klant- en aankoopgegevens. Bovendien weten we uit ervaring dat veel consumenten zich laten verleiden door een cashback, maar dat niet iedereen die daadwerkelijk claimt. Hierdoor is de cashback veel voordeliger dan een price off

Desk helpt je van plan tot uitvoering. We delen daarbij graag onze kennis, bouwen een krachtige actiesite, beoordelen de aanvragen en zorgen voor een juiste en tijdige uitbetaling aan de deelnemers. Daarnaast zorgt onze helpdesk ervoor dat iedereen met vragen goed wordt geholpen.

Voordelen cashbackactie

Wil jij je sales ook een boost geven?

Of wil je meer informatie over onze cashback acties?
Neem dan contact met ons op!

Stuur een bericht

Ons advies: Betrek ons zo vroeg mogelijk in het proces. Wij helpen je om de ideale mix te vinden tussen een optimale user experience en een goede controle op het juiste gebruik van deze actie.

Michel Kempener, Commercieel Manager

Tip van ons: Voeg een link naar een reviewsite toe en vergeet niet de NPS score te meten. Natuurlijk helpen we je daar graag mee!

Anke Lahaije-Meijers, Projectmanager