Loyaliteits programma’s

Wil je een klant belonen met een cadeau? Of een blijk van erkenning geven? Misschien heb je wat goed te maken? Met een cadeau voelt je klant zich weer speciaal. Bovendien geeft het je merkimago een positieve boost! Met onze loyaliteitsprogramma’s beloon je jouw klanten of medewerkers met een cadeau.

 

Lees meer

Platforms

Bij Desk kijken we graag vooruit. Niet zo gek dus dat we al ruim 30 jaar actief zijn in de wereld van activaties. Ook ‘community marketing’ is voor ons meer dan een bekend begrip. We analyseren graag de uitdagingen van onze partners en denken proactief mee in oplossingen. Hieruit zijn al verschillende consumenten platforms ontstaan waar vraag en aanbod samen komen.

Lees meer

Product plus acties

Klanten zijn gek op cadeaus. Logisch dus, dat ook jouw klant eerder een product koopt als je er een cadeau bij aanbiedt. Met een Product-plus actie beloon je jouw klant met een aantrekkelijk cadeau. Niet zomaar een extraatje, maar een cadeau waar jouw klant werkelijk iets aan heeft. Je wilt tenslotte relevant zijn voor je doelgroep.

Lees meer

Tevreden of geld terug

Introduceer je een nieuw merk of product? Of wordt de hoge kwaliteit van jouw merk nog niet door de massa opgepikt? Een ‘niet tevreden, geld terug actie’ laat zien dat je 100% achter je product staat. Dat wekt vertrouwen waarmee je de klant gemakkelijk over de streep trekt.

Lees meer

Winacties

Wil je jouw product extra in de schijnwerpers zetten? Of met een beperkt budget een groot publiek bereiken? Denk dan aan een prikkelende winactie. Wist je dat veel merken hun product aan willen bieden in ruil voor exposure? Vraag ons om tegen een scherpe prijs een interessant prijzenpakket samen te stellen. Dan gaan we daar meteen mee aan de slag!

Lees meer

Cashback acties

Bij een cashbackactie krijgt de klant een bedrag op z’n rekening teruggestort na aankoop van jouw product. Een aantrekkelijk voordeel, waarmee je als fabrikant de klant extra verleidt om je product te kopen. Je verlaagt de aankoopdrempel en geeft de klant dat laatste zetje om direct voor jouw merk te kiezen.

Lees meer