Cashback acties

Bij een cashbackactie krijgt de klant een bedrag op z’n rekening teruggestort na aankoop van jouw product. Een aantrekkelijk voordeel, waarmee je als fabrikant de klant extra verleidt om je product te kopen. Je verlaagt de aankoopdrempel en geeft de klant dat laatste zetje om direct voor jouw merk te kiezen.

Product plus acties

Klanten zijn gek op cadeaus. Logisch dus, dat ook jouw klant eerder een product koopt als je er een cadeau bij aanbiedt. Met een Product-plus actie beloon je jouw klant met een aantrekkelijk cadeau. Niet zomaar een extraatje, maar een cadeau waar jouw klant werkelijk iets aan heeft. Je wilt tenslotte relevant zijn voor je doelgroep.

Sampling acties

Als je doelgroep nou eens wist hoe goed jouw product is, dan zou iedereen het kopen. Herkenbaar? Desk laat je doelgroep met jouw product kennismaken door middel van sampling. Dat kan door samples uit te delen op straat, maar er is zoveel meer! Desk adviseert je graag over de juiste samplingactie die past bij jouw product.

Tevreden of geld terug

Introduceer je een nieuw merk of product? Of wordt de hoge kwaliteit van jouw merk nog niet door de massa opgepikt? Een ‘niet tevreden, geld terug actie’ laat zien dat je 100% achter je product staat. Dat wekt vertrouwen waarmee je de klant gemakkelijk over de streep trekt.

Winacties

Wil je jouw product extra in de schijnwerpers zetten? Of met een beperkt budget een groot publiek bereiken? Denk dan aan een prikkelende winactie. Wist je dat veel merken hun product aan willen bieden in ruil voor exposure? Vraag ons om tegen een scherpe prijs een interessant prijzenpakket samen te stellen. Dan gaan we daar meteen mee aan de slag!

Platforms

Bij Desk kijken we graag vooruit. Niet zo gek dus dat we al ruim 30 jaar actief zijn in de wereld van activaties. Ook ‘community marketing’ is voor ons meer dan een bekend begrip. We analyseren graag de uitdagingen van onze partners en denken proactief mee in oplossingen. Hieruit zijn al verschillende consumenten platforms ontstaan waar vraag en aanbod samen komen.