Bij Desk kijken we graag vooruit. Niet zo gek dus dat we al ruim 30 jaar actief zijn in de wereld van activaties. Ook ‘community marketing’ is voor ons meer dan een bekend begrip. We analyseren graag de uitdagingen van onze partners en denken proactief mee in oplossingen. Hieruit zijn al verschillende consumentenplatforms ontstaan waar vraag en aanbod samen komen. Bovendien kun je via een platform een specifieke doelgroep bereiken. Daar maken we bij Desk handig gebruik van door zelf platforms te lanceren.

Voordeelplatforms

Speciaal voor bedrijven die veel klanten hebben, biedt Desk platforms aan die voordeel opleveren voor de gebruiker. Klanten betalen vaak periodiek een factuur of een abonnement. Puur korting geven is interen op marge en dat wil je liefst niet. Door voordeel van andere partners (vaak merkfabrikanten) exclusief aan te bieden aan de klanten van bijvoorbeeld een energiebedrijf of telecomprovider, kunnen ze profiteren van voordeel zonder dat dit het bedrijf veel kost. In sommige gevallen kan op die manier retentie zelfs als verdienmodel worden ingezet.

Alle online cashbacks

Ook dit is een platform dat als loyaltytool kan worden ingezet. In dit geval betreft het cashbackaanbiedingen gericht op MKB-bedrijven. Het platform toont aanbiedingen van een groot aantal webshops gericht op de B2B-markt en telkens wanneer klanten een aankoop doen bij een van deze bedrijven, ontvangen zij een cashbackbedrag op hun bankrekening. Ook dit is een manier om voordeel te geven aan klanten, zonder dat dit ten koste gaat van de eigen marge. Mooi toch?

Prijsvergelijkers

Desk beheert meerdere prijsvergelijkingssites. Als consument wordt het steeds moeilijker om door de bomen het bos nog te zien. Je ontvangt duizenden commerciële boodschappen en dan is het moeilijk te bepalen of een product nu echt goedkoop is of juist niet. De tools die Desk heeft ontwikkeld tonen dagelijks actuele prijzen en vergelijken die met andere winkels of met prijzen uit het verleden. Zo weet je snel of je de juiste prijs te pakken hebt en kun je veel euro’s besparen door op het juiste moment bij de juiste winkel toe te slaan.

Cadeautjes voor elk budget,
direct beschikbaar of gemakkelijk per post thuisbezorgd

Wil je je klanten of medewerkers verrassen met een cadeautje als blijk van erkenning? Dat kan Desk voor je regelen!

Voor o.a. energiebedrijven en marktonderzoekbureaus biedt Desk een scala aan leuke kleine cadeautjes die niet veel hoeven te kosten en toch heel leuk zijn om te krijgen. Dat kunnen fysieke cadeautjes zijn, maar ook digitale codes of vouchers voor een gratis product of dienst. Fysieke cadeaus kunnen we thuis laten bezorgen, maar afhalen bij een retailer kan ook.

Een andere optie is een cashbackconstructie. De klant koopt het product in een winkel naar keuze, upload een kopie van de kassabon of factuur en ontvangt het aankoopbedrag retour op zijn bankrekening. Een klein gebaar kan wonderen doen.

Er zijn al cadeautjes vanaf € 1,-. Dus waarom je klanten of medewerkers geen glimlach bezorgen?