Laat je webshop groeien!

Ben jij de trotse eigenaar van een snelgroeiende webshop? Is het de hoogste tijd voor uitbreiding van je magazijn? En krijg je met je bestaande medewerkers het aantal orders nauwelijks meer op tijd verwerkt? Ook zonder torenhoge investeringen kun je blijven groeien. Heb je al eens aan het laagdrempelig uitbesteden van je orderfulfilment gedacht?

Flexibel en snel inzetbaar

Orderfulfilment via Desk is super flexibel én snel inzetbaar. In principe betaal je alleen variabele kosten voor elke order die je door ons team laat verzenden. Indien gewenst regelen we ook de verzendverpakking voor je, plaatsen we jouw producten in ons beveiligde magazijn en profiteer je uiteraard mee van onze scherpe verzendtarieven via de belangrijkste vervoerders in de Benelux.

Voor 15:00 besteld, vandaag nog verwerkt

Orders die vóór 15.00 uur bij ons binnenkomen worden op werkdagen nog dezelfde dag door ons verwerkt. Uitbreiding van deze tijden behoort – afhankelijk van het volume – tot de mogelijkheden. Je kunt er ook voor kiezen om alleen enkele hardlopers door ons te laten versturen. Zo groei je probleemloos door zonder extra investeringen, houd je zelf volledig de regie en kun je een optimale service aan je klanten blijven bieden.

Primera afhaalconcept

Voor bedrijven die in een korte periode een grote hoeveelheid – bij voorkeur soortgelijke – producten willen versturen, bieden wij ook een unieke afhaalconstructie aan, in samenwerking met Primera. Klanten kunnen hun pakketje dan afhalen bij het voor hun dichtstbijzijnde Primera filiaal. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op de verzendkosten.

Voordelen orderfulfilment

Wil jij je webshop ook laten groeien?

Of wil je meer informatie over onze mogelijkheden voor orderfulfilment? Neem dan contact met ons op!

Stuur een bericht