Data analyse

Promoties leveren je waardevolle data op. We geven je inzicht in het verloop van je promotie, zodat je precies weet wat het je oplevert. Maar we doen meer met data. Door middel van business intelligence leggen we verbanden tussen verschillende gegevens. Die leveren we je nieuwe waardevolle inzichten op die je weer kunt gebruiken voor vervolgacties.

Lees meer

After sales

Je hebt nieuwe klanten bereikt. Dat is een mooie eerste stap! Maar pas op, want hiermee ben je er nog niet. De after sales is minstens zo belangrijk als het werven van nieuwe klanten. Hoe zorg je ervoor dat je klanten aan jouw merk bindt? Of nog beter: dat die klanten ambassadeurs van je bedrijf of merk worden? Wij hebben een aantal handige tools ontwikkeld die je hierbij helpen.

Lees meer

User experience

Duidelijk, snel en probleemloos. Daarop ligt onze focus bij iedere actie. Een optimale gebruikerservaring is van groot belang tijdens de gehele klantreis, inclusief het registratieproces van een promotie. Aandacht voor user experience zorgt voor een tevreden klant, waardoor jij kosten voor consumer care bespaart.

Lees meer

Platforms

Bij Desk kijken we graag vooruit. Niet zo gek dus dat we al ruim 30 jaar actief zijn in de wereld van activaties. Ook ‘community marketing’ is voor ons meer dan een bekend begrip. We analyseren graag de uitdagingen van onze partners en denken proactief mee in oplossingen. Hieruit zijn al verschillende consumenten platforms ontstaan waar vraag en aanbod samen komen.

Lees meer