Efficiënt inrichten van subsidieregelingen

Als gemeente of overheidsorganisatie krijg je vaak te maken met subsidieregelingen. De grote vraag is dan: hoe ga je zo’n subsidieregeling daadwerkelijk efficiënt inrichten? Hoe kom je erachter wie niet alleen in aanmerking komen voor de subsidie, maar ook echt geïnteresseerd is in de regeling? Hoe communiceer je met ze en hoe zorg je voor een soepele uitvoering van de subsidieregeling? Dat is waar Desk om de hoek komt kijken: wij helpen je graag!

Soepele uitvoering

Desk is van oorsprong actief in commerciële wereld. We leveren onze diensten aan wereldspelers als Samsung, Unilever, Coca-Cola en Huawei. Maar wist je dat onze dienstverlening zich uitstekend leent voor het ondersteunen van overheden en gemeenten, bijvoorbeeld bij het soepel uitvoeren van subsidieregelingen? Zo helpen wij gemeenten nu al met het uitvoeren van de energiebesparende RRE-regeling door middel van een voucherregeling en het aanbieden van een webshop met energiebesparende producten. Ook leveren we een voucheroplossing voor toepassing binnen het armoede- of minimabeleid van gemeenten.

Meer weten? Lees dit artikel.

Cashbackprogramma

We maken daarbij gebruik van ons cashbackprogramma. Met behulp van dit programma kunnen mensen die recht hebben op een subsidie zich online registreren om het subsidiebedrag alvast te reserveren. Zo krijgen overheden inzicht in welke mensen daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in de subsidie. Dat geeft inzicht in het budget, maar biedt de gemeente bovendien de gelegenheid direct met hen te communiceren. Een reminder sturen als het gereserveerde budget na een bepaalde tijd nog niet (volledig) is geclaimd, is een fluitje van een cent. Zo houd je grip op de juiste besteding van het budget.

Op korte termijn inzetbaar

In alle gevallen zijn onze oplossingen op korte termijn inzetbaar waardoor ook bij plotselinge pieksituaties een beroep op ons kan worden gedaan. En dit alles volledig compliant met AVG. Onze organisatie is volledig ingesteld op het binnen korte termijn verwerken van grote hoeveelheden data, inclusief de nodige controles en anti-fraude mechanismen. Alle werkzaamheden kunnen realtime en volledig transparant via online dashboards worden gevolgd. En dat tegen scherpe tarieven.

Voordelen voor overheden

Meer weten over ondersteuning voor overheden?

Of meer informatie over onze mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op!

Stuur een bericht