5 januari 2020

Maes | Maak de koers mee vanuit het peloton!

Tijdens de actieperiode zijn verschillende verpakkingen van Maes voorzien van een unieke actiecode. Wie deze code online registreert en enkele vragen beantwoord, maakt kans op 1 van de vele prijzen, zoals bidons, wielershirts, caps, racefietsen, vouchers voor een gratis product en VIP arrangementen.

Wij ontvangen wekelijks een overzicht van alle deelnemers, we selecteren de winnaars op basis van de criteria en versturen de gewonnen prijzen.

16 juni 2024

Maes | Maak de koers mee vanuit het peloton!

Tijdens de actieperiode zijn verschillende verpakkingen van Maes voorzien van een unieke actiecode. Wie deze code online registreert en enkele vragen beantwoord, maakt kans op 1 van de vele prijzen, zoals bidons, wielershirts, caps, racefietsen, vouchers voor een gratis product en VIP arrangementen.

Wij ontvangen wekelijks een overzicht van alle deelnemers, we selecteren de winnaars op basis van de criteria en versturen de gewonnen prijzen.