27 februari 2020

LG | Free JBL GO2 Speaker upon purchase of LG Q60

Relive the most beautiful moments. But before consumers do start reliving these moments, we’re treating them to a JBL GO2 speaker as a gift upon purchase of the LG60.

We take care of the entire process: from creating the website, checking registration, having our consumer care team field promotion-related questions, to shipping the speakers. This product plus promotion gives customers new experiences and enables them to enjoy LG’s superior image and sound quality. They won’t settle for any other brand one they’ve tried it. For a life with more brilliance, LG is the obvious choice.

Referentie

2 March 2024

LG | Free JBL GO2 Speaker upon purchase of LG Q60

Relive the most beautiful moments. But before consumers do start reliving these moments, we’re treating them to a JBL GO2 speaker as a gift upon purchase of the LG60.

We take care of the entire process: from creating the website, checking registration, having our consumer care team field promotion-related questions, to shipping the speakers. This product plus promotion gives customers new experiences and enables them to enjoy LG’s superior image and sound quality. They won’t settle for any other brand one they’ve tried it. For a life with more brilliance, LG is the obvious choice.

Referentie

Articles apparentés

Voir tous les articles

27 februari 2020

LG | Free JBL GO2 Speaker upon purchase of LG Q60

Herleef de mooiste momenten. Voordat consumenten deze “relive” omtoveren in realiteit nodigen wij ze uit om een JBL GO2 speaker cadeau te ontvangen bij de LG60.

Wij verzorgen het hele traject: van creatie van de website, controle van de registratie, afhandeling van promotie gerelateerde vragen door ons consumer care team tot verzending van de speakers. Door deze product plus actie worden nieuwe ervaringen opgedaan en kunnen consumenten proeven van het superieure beeld en geluid van LG. Hierna willen consumenten niet meer anders. Voor een leven met meer glans kiezen ze onbetwistbaar voor LG.

Referentie

2 March 2024

LG | Free JBL GO2 Speaker upon purchase of LG Q60

Herleef de mooiste momenten. Voordat consumenten deze “relive” omtoveren in realiteit nodigen wij ze uit om een JBL GO2 speaker cadeau te ontvangen bij de LG60.

Wij verzorgen het hele traject: van creatie van de website, controle van de registratie, afhandeling van promotie gerelateerde vragen door ons consumer care team tot verzending van de speakers. Door deze product plus actie worden nieuwe ervaringen opgedaan en kunnen consumenten proeven van het superieure beeld en geluid van LG. Hierna willen consumenten niet meer anders. Voor een leven met meer glans kiezen ze onbetwistbaar voor LG.

Referentie

Articles apparentés

Voir tous les articles
Go to Top