27 februari 2020

LG | Gratis JBL GO2 Speaker bij de LG Q60

Herleef de mooiste momenten. Voordat consumenten deze “relive” omtoveren in realiteit nodigen wij ze uit om een JBL GO2 speaker cadeau te ontvangen bij de LG60.

Wij verzorgen het hele traject: van creatie van de website, controle van de registratie, afhandeling van promotie gerelateerde vragen door ons consumer care team tot verzending van de speakers. Door deze product plus actie worden nieuwe ervaringen opgedaan en kunnen consumenten proeven van het superieure beeld en geluid van LG. Hierna willen consumenten niet meer anders. Voor een leven met meer glans kiezen ze onbetwistbaar voor LG.

Referentie

11 August 2022

LG | Gratis JBL GO2 Speaker bij de LG Q60

Herleef de mooiste momenten. Voordat consumenten deze “relive” omtoveren in realiteit nodigen wij ze uit om een JBL GO2 speaker cadeau te ontvangen bij de LG60.

Wij verzorgen het hele traject: van creatie van de website, controle van de registratie, afhandeling van promotie gerelateerde vragen door ons consumer care team tot verzending van de speakers. Door deze product plus actie worden nieuwe ervaringen opgedaan en kunnen consumenten proeven van het superieure beeld en geluid van LG. Hierna willen consumenten niet meer anders. Voor een leven met meer glans kiezen ze onbetwistbaar voor LG.

Referentie

Gerelateerde succesverhalen

Bekijk alle succesverhalen