16 februari 2021

Black & Decker | Koop een machine en krijg er één extra gratis

Black & Decker is een Amerikaanse fabrikant van elektrisch gereedschap, accessoires en handgereedschap. Alle consumenten die in de periode van 1 februari t/m 30 april 2021 een deelnemende Black & Decker machine kopen, krijgen er één extra gratis bij. Wanneer je bijvoorbeeld een Black & Decker vlakschuurmachine koopt, krijg je er een decoupeerzaag of handpalmschuurder gratis bij. Of wanneer je een Black & Decker klopboormachine koopt, kun je kiezen voor een gratis heteluchtpistool of workmate. De keuze van een extra gratis machine is afhankelijk van de aangekochte machine. Consumenten registreren hun aangekochte product door de foto van het aankoopbewijs en van de EAN code op de verpakking van de machine te uploaden of scannen. De extra machine ontvang je uiterlijk 6 weken na goedkeuring van je deelname.

Desk verzorgt de complete fulfillment voor deze Benelux promotie: het inrichten van het registratieformulier, controle van de registratie, afhandeling van promotie gerelateerde vragen door ons consumer care team en de verzending van het gekozen cadeau.

Heb je ook interesse in zo’n succesvolle promotie?

Bij Desk hebben we jarenlange ervaring in Product Plus Promoties. Wij adviseren je dus graag over het gehele traject. Van het kiezen van een passende premium tot de afhandeling: wij zijn graag je partner. Wil je meer informatie of sparren over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

16 juni 2024

Black & Decker | Koop een machine en krijg er één extra gratis

Black & Decker is een Amerikaanse fabrikant van elektrisch gereedschap, accessoires en handgereedschap. Alle consumenten die in de periode van 1 februari t/m 30 april 2021 een deelnemende Black & Decker machine kopen, krijgen er één extra gratis bij. Wanneer je bijvoorbeeld een Black & Decker vlakschuurmachine koopt, krijg je er een decoupeerzaag of handpalmschuurder gratis bij. Of wanneer je een Black & Decker klopboormachine koopt, kun je kiezen voor een gratis heteluchtpistool of workmate. De keuze van een extra gratis machine is afhankelijk van de aangekochte machine. Consumenten registreren hun aangekochte product door de foto van het aankoopbewijs en van de EAN code op de verpakking van de machine te uploaden of scannen. De extra machine ontvang je uiterlijk 6 weken na goedkeuring van je deelname.

Desk verzorgt de complete fulfillment voor deze Benelux promotie: het inrichten van het registratieformulier, controle van de registratie, afhandeling van promotie gerelateerde vragen door ons consumer care team en de verzending van het gekozen cadeau.

Heb je ook interesse in zo’n succesvolle promotie?

Bij Desk hebben we jarenlange ervaring in Product Plus Promoties. Wij adviseren je dus graag over het gehele traject. Van het kiezen van een passende premium tot de afhandeling: wij zijn graag je partner. Wil je meer informatie of sparren over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!