27 februari 2020

Maes | Een ludieke Maes gepersonaliseerde Matenglazen promotie

Een ludieke Maes Matenglazen promotie, waarbij consumenten een set van 4 gepersonaliseerde glazen kunnen bestellen! Tijdens de actieperiode vind je op iedere Maes Pils bak een actiekarton met op de achterzijde een unieke code. In deelnemende Maes cafés ontvang je bij een bestelling van één meter bier 1 actiecode. Indien je in totaal vier codes bijeen spaart, kan je op de promotionele website 4 eigen gepersonaliseerde Maes Matenglazen bestellen. Dit kan door je gegevens in te vullen, een foto van je vrienden te uploaden, te motiveren waarom je graag een set glazen wil ontvangen en nicknames voor op de glazen in te vullen.

Desk ontwikkelt de registratiesite inclusief uploadfunctie voor foto’s en mogelijkheid voor de consument om zelf een afhaallocatie te selecteren. Vervolgens controleren wij alle aanvragen. We zorgen ervoor dat bij de partner alle glazen gepersonaliseerd worden, waarna wij de setjes zullen samenstellen en verzenden.

27 May 2024

Maes | Een ludieke Maes gepersonaliseerde Matenglazen promotie

Een ludieke Maes Matenglazen promotie, waarbij consumenten een set van 4 gepersonaliseerde glazen kunnen bestellen! Tijdens de actieperiode vind je op iedere Maes Pils bak een actiekarton met op de achterzijde een unieke code. In deelnemende Maes cafés ontvang je bij een bestelling van één meter bier 1 actiecode. Indien je in totaal vier codes bijeen spaart, kan je op de promotionele website 4 eigen gepersonaliseerde Maes Matenglazen bestellen. Dit kan door je gegevens in te vullen, een foto van je vrienden te uploaden, te motiveren waarom je graag een set glazen wil ontvangen en nicknames voor op de glazen in te vullen.

Desk ontwikkelt de registratiesite inclusief uploadfunctie voor foto’s en mogelijkheid voor de consument om zelf een afhaallocatie te selecteren. Vervolgens controleren wij alle aanvragen. We zorgen ervoor dat bij de partner alle glazen gepersonaliseerd worden, waarna wij de setjes zullen samenstellen en verzenden.

Articles apparentés

Voir tous les articles