27 februari 2020

Dulcosoft | Niet tevreden? Geld terug!

Een niet tevreden geld terug actie. Daarmee overtuig jij jouw consumenten dat ze sowieso happy gaan zijn met jouw product…. Want zo niet, dan krijgen ze het geld gewoon terug. De consument koopt een verpakking Dulcosoft poeder voor drinkbare oplossing of Dulcosoft orale oplossing. Vervolgens niet tevreden? Dan kan de consument het registratieformulier invullen en de kassabon uploaden. Wij controleren het verzoek en indien de gegevens correct zijn betalen wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug.

6 October 2022

Dulcosoft | Niet tevreden? Geld terug!

Een niet tevreden geld terug actie. Daarmee overtuig jij jouw consumenten dat ze sowieso happy gaan zijn met jouw product…. Want zo niet, dan krijgen ze het geld gewoon terug. De consument koopt een verpakking Dulcosoft poeder voor drinkbare oplossing of Dulcosoft orale oplossing. Vervolgens niet tevreden? Dan kan de consument het registratieformulier invullen en de kassabon uploaden. Wij controleren het verzoek en indien de gegevens correct zijn betalen wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug.

Gerelateerde succesverhalen

Bekijk alle succesverhalen