27 februari 2020

Dulcosoft | Satisfaction guarantee or your money back!

A ‘satisfaction guarantee or your money back’ is a way to reassure consumers that they’ll be satisfied with your product… Because if not, they can simply claim their money back. The consumer buys a pack of Dulcosoft powder for drinking solution or Dulcosoft oral solution. If the consumer isn’t satisfied with their purchase, they can fill in the registration form and upload the receipt. We’ll check the request, and if the details are correct, we’ll refund the purchase amount as soon as possible.

16 juni 2024

Dulcosoft | Satisfaction guarantee or your money back!

A ‘satisfaction guarantee or your money back’ is a way to reassure consumers that they’ll be satisfied with your product… Because if not, they can simply claim their money back. The consumer buys a pack of Dulcosoft powder for drinking solution or Dulcosoft oral solution. If the consumer isn’t satisfied with their purchase, they can fill in the registration form and upload the receipt. We’ll check the request, and if the details are correct, we’ll refund the purchase amount as soon as possible.

27 februari 2020

Dulcosoft | Satisfaction guarantee or your money back!

Een niet tevreden geld terug actie. Daarmee overtuig jij jouw consumenten dat ze sowieso happy gaan zijn met jouw product…. Want zo niet, dan krijgen ze het geld gewoon terug. De consument koopt een verpakking Dulcosoft poeder voor drinkbare oplossing of Dulcosoft orale oplossing. Vervolgens niet tevreden? Dan kan de consument het registratieformulier invullen en de kassabon uploaden. Wij controleren het verzoek en indien de gegevens correct zijn betalen wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug.

16 juni 2024

Dulcosoft | Satisfaction guarantee or your money back!

Een niet tevreden geld terug actie. Daarmee overtuig jij jouw consumenten dat ze sowieso happy gaan zijn met jouw product…. Want zo niet, dan krijgen ze het geld gewoon terug. De consument koopt een verpakking Dulcosoft poeder voor drinkbare oplossing of Dulcosoft orale oplossing. Vervolgens niet tevreden? Dan kan de consument het registratieformulier invullen en de kassabon uploaden. Wij controleren het verzoek en indien de gegevens correct zijn betalen wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug.

Ga naar de bovenkant