29 mei 2020

Panasonic | Probeer een Personal Care product nu 60 dagen!

Panasonic is een energieke, creatief en proactive organisatie wat consequent streeft naar het overtreffen van de verwachtingen van haar consumenten. Met de niet tevreden, geld terug promotie wil Panasonic potentiële consumenten het vertrouwen geven in haar producten.

Consumenten die binnen de actieperiode een actieproduct bij een dealer in Nederland hebben aangeschaft, kunnen het aankoopbedrag retour ontvangen als het product niet bevalt. In dat geval vraagt de consument de retourzending aan, door zich te registreren op de registratiesite. De consument geeft aan om welk actieproduct het gaat, waar en wanneer het product is aangeschaft, upload het aankoopbewijs, geeft aan wat de reden van retour is en geeft zijn of haar rekeningnummer op voor de terugbetaling.

Wij verzorgen het gehele traject: Het ontwikkelen van de registratiewebsite, controle van de registratie, controle van het geretourneerd product en voeren de uitbetaling uit naar de consument.

Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen om ook een succesvolle promotie op te starten? Neem dan contact met ons op. Wij drinken graag op afstand een kopje koffie met je om te sparren over de mogelijkheden!

27 February 2024

Panasonic | Probeer een Personal Care product nu 60 dagen!

Panasonic is een energieke, creatief en proactive organisatie wat consequent streeft naar het overtreffen van de verwachtingen van haar consumenten. Met de niet tevreden, geld terug promotie wil Panasonic potentiële consumenten het vertrouwen geven in haar producten.

Consumenten die binnen de actieperiode een actieproduct bij een dealer in Nederland hebben aangeschaft, kunnen het aankoopbedrag retour ontvangen als het product niet bevalt. In dat geval vraagt de consument de retourzending aan, door zich te registreren op de registratiesite. De consument geeft aan om welk actieproduct het gaat, waar en wanneer het product is aangeschaft, upload het aankoopbewijs, geeft aan wat de reden van retour is en geeft zijn of haar rekeningnummer op voor de terugbetaling.

Wij verzorgen het gehele traject: Het ontwikkelen van de registratiewebsite, controle van de registratie, controle van het geretourneerd product en voeren de uitbetaling uit naar de consument.

Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen om ook een succesvolle promotie op te starten? Neem dan contact met ons op. Wij drinken graag op afstand een kopje koffie met je om te sparren over de mogelijkheden!

Articles apparentés

Voir tous les articles