27 februari 2020

Valdispert | Niet tevreden? Geld terug!

Probeer gerust, niet tevreden geld terug! Valdispert wil potentiële consumenten graag kennis laten maken met hun voedingssupplementen. Desk heeft een actie ontwikkeld waarbij het aankoopbedrag binnen 2 weken terug wordt gestort wanneer de consument niet tevreden is met het product. Zo wordt een negatieve ervaring alsnog omgezet in een positieve service.

Wij verzorgen het hele traject: van het opzetten van de registratiepagina, tot controle en terugbetaling van het aankoopbedrag.

6 October 2022

Valdispert | Niet tevreden? Geld terug!

Probeer gerust, niet tevreden geld terug! Valdispert wil potentiële consumenten graag kennis laten maken met hun voedingssupplementen. Desk heeft een actie ontwikkeld waarbij het aankoopbedrag binnen 2 weken terug wordt gestort wanneer de consument niet tevreden is met het product. Zo wordt een negatieve ervaring alsnog omgezet in een positieve service.

Wij verzorgen het hele traject: van het opzetten van de registratiepagina, tot controle en terugbetaling van het aankoopbedrag.

Gerelateerde succesverhalen

Bekijk alle succesverhalen