27 februari 2020

Valdispert | Satisfaction guarantee or your money back!

Satisfaction guarantee or your money back! As Valdispert is eager to encourage potential customers to try out their food supplements, Desk has developed a promotion as part of which the purchase amount can be refunded within two weeks if the consumer isn’t satisfied with the product. That way, we can turn any negative experiences into positive ones.

We take care of the entire process: from setting up the registration page to checking and refunding the purchase amount

27 May 2024

Valdispert | Satisfaction guarantee or your money back!

Satisfaction guarantee or your money back! As Valdispert is eager to encourage potential customers to try out their food supplements, Desk has developed a promotion as part of which the purchase amount can be refunded within two weeks if the consumer isn’t satisfied with the product. That way, we can turn any negative experiences into positive ones.

We take care of the entire process: from setting up the registration page to checking and refunding the purchase amount

Articles apparentés

Voir tous les articles

27 februari 2020

Valdispert | Satisfaction guarantee or your money back!

Probeer gerust, niet tevreden geld terug! Valdispert wil potentiële consumenten graag kennis laten maken met hun voedingssupplementen. Desk heeft een actie ontwikkeld waarbij het aankoopbedrag binnen 2 weken terug wordt gestort wanneer de consument niet tevreden is met het product. Zo wordt een negatieve ervaring alsnog omgezet in een positieve service.

Wij verzorgen het hele traject: van het opzetten van de registratiepagina, tot controle en terugbetaling van het aankoopbedrag.

27 May 2024

Valdispert | Satisfaction guarantee or your money back!

Probeer gerust, niet tevreden geld terug! Valdispert wil potentiële consumenten graag kennis laten maken met hun voedingssupplementen. Desk heeft een actie ontwikkeld waarbij het aankoopbedrag binnen 2 weken terug wordt gestort wanneer de consument niet tevreden is met het product. Zo wordt een negatieve ervaring alsnog omgezet in een positieve service.

Wij verzorgen het hele traject: van het opzetten van de registratiepagina, tot controle en terugbetaling van het aankoopbedrag.

Articles apparentés

Voir tous les articles
Go to Top