Aicha Blel
Aicha Blel

14 januari 2022

Vlaai eten met… Aicha

In deze nieuwe ‘vlaai eten met…’ gaan we in gesprek met Aicha. Zij is al 11,5 jaar werkzaam bij Desk Services en kent Desk dus als geen ander! Welke werkzaamheden horen precies bij de functie van Aicha? Wat vindt zij het leukste aan werken bij Desk? En op welk resultaat is ze het meest trots? Lees snel verder en maak kennis met Aicha!

Wie is Aicha?

Mijn naam is Aicha Blel. Samen met mijn man, twee lieve zoontjes én twee katten woon ik in België in het dorpje Veldwezelt. We wonen echt nét over de grens, slechts 3 huizen van Nederland vandaan. We zijn pas net verhuisd, maar so far, so good! In mijn vrije tijd kook ik graag. Dit doe ik dan ook met liefde voor mijn gezin, vrienden en familie. Verder ben ik meer en meer bezig met het milieu en probeer ik verantwoord om te gaan met mijn aankopen. Het nalaten van zo weinig mogelijk plastic voetsporen op de wereld vind ik belangrijk. Ieder beetje helpt!

Wat is je functie bij Desk?

Een mooie diverse functie, vind ik zelf! Ik werk namelijk op de afdeling Consumer Care Center (CCC). Eerst hield dit in dat ik een soort agent was. Dan stond ik onze klanten aan de telefoon te woord en beantwoordde ik vele mailtjes. Dat directe eerstelijns contact, dat doe ik nu minder. Onze partners pakken dit contact zelf op. Tegenwoordig begeleid ik onze partners en beantwoord alle lastige vragen waar zij zelf niet uitkomen. Alleen dan heb ik nog rechtstreeks contact met de klant, tweedelijns dus eigenlijk. Ik ben de schakel tussen de projectmanagers, projectmanagementassistenten en onze partners. Verder houd ik mij op de afdeling CCC bezig met KPI’s opstellen, meten en deze bijstellen. Zo tillen we de kwaliteit van onze dienstverlening naar een hoger niveau. Verder ondersteun ik onze partners bij het opstellen van een Service Level Agreement (SLA). Dat wil zeggen binnen welke termijn de afgesproken dienstverlening verleend moet worden.

Wist je altijd al dat je dit wilde worden?

Nee, haha. Als kind dacht ik altijd dat ik juffrouw wilde worden. Ik ben echt dol op kinderen! Daarom ben ik eerst begonnen aan de Pabo en heb vervolgens nog een half jaartje rechten gestudeerd. Maar bij beide kwam ik er al snel achter dat het toch niks voor mij was. Daarna besloot ik te starten met de opleiding toerisme. Na mijn stage mocht ik gelijk blijven, wat ervoor zorgde dat Ik in de businesswereld terecht kwam. Mijn plan was eerst nog iets in de sociale sector te gaan doen, maar toen ik eenmaal in de businesswereld belandde ben ik hier nooit meer uitgegaan. Op een dag kwam een functie bij Desk op mijn pad. De rest van het verhaal is bekend: ik ben er nooit meer weggegaan!

Wat vind je het leukste aan werken bij Desk?

Ik werk hier dus al een aardige tijd, maar nog steeds vind ik mijn baan bij Desk leuk, divers en uitdagend. Desk is naar mijn mening een heel intiem familiebedrijf, dat bestaat uit een gezellig team. Naast dat ik mijn functie inhoudelijk interessant vindt, zijn het ook mijn collega’s die mijn werk fantastisch maken. Eén van de leukste dingen aan werken bij Desk vind ik dan ook mijn collega Mirjam. Wij zijn echt twee handen op één buik. Dit maakt het werken gewoon heel gemakkelijk. Verder krijg ik energie van partners zo goed mogelijk helpen, zodat zij weer verder kunnen.

Wat maakt jou succesvol in je functie bij Desk?

Mijn persoonlijkheid maakt dat ik succesvol ben in mijn huidige functie. Dat klinkt misschien een beetje raar om over jezelf te zeggen, maar mijn collega’s benoemen vaak dat ik heel meegaand ben. Wanneer er nieuwe collega’s ingewerkt moeten worden, zorg ik altijd dat ik op een vriendelijke en rustige manier zaken uitleg en op eenzelfde manier te werk ga. Ik ben in mijn werk misschien niet de snelste, maar ga wel nauwkeurig te werk. Alles is van A tot Z geregeld! Iedereen maakt fouten, maar ik probeer ze te voorkomen. Uiteindelijk werkt dat toch best efficiënt 😉

Maak de volgende zin af: ik ben pas echt tevreden als…

… alles perfect is! Deze zin zegt wel héél veel over mij. Ik ben over het algemeen een control freak en ook een perfectionist. Dit blijkt wel uit mijn drang om mijn werk graag héél goed te willen doen.

Op welk behaald resultaat ben je het meest trots?

Het meest trots ben ik op het feit dat ik nog steeds – na al die jaren – plezier uit mijn werk bij Desk haal. In het verleden was dat wel anders. Na een jaar of 5 ging ik dan weer op zoek. Meestal omdat ik daar de top van mijn kunnen had bereikt.  Het begon telkens te kriebelen om weer iets nieuws te gaan zoeken, maar bij Desk vind ik elk jaar dat erbij komt alleen maar fijn en leuk! Waar ik mezelf zie over 5 jaar? Dan werk ik nog steeds bij Desk! Wellicht wel binnen een andere functie. Het lijkt mij in de toekomst interessant om nóg intensiever samen te werken met onze partners. Laat mij maar achter de schermen zaken regelen, daar ben ik goed in!

Wat is je favoriete quote en hoe pas je ’m toe in je werk?

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Ik sta volledig achter deze uitspraak. Op die manier sta ik in het leven. Voor mij is het belangrijk dat ik samen met mijn collega’s de dag doorbreng op een fijne manier.

27 May 2024

Vlaai eten met… Aicha

In deze nieuwe ‘vlaai eten met…’ gaan we in gesprek met Aicha. Zij is al 11,5 jaar werkzaam bij Desk Services en kent Desk dus als geen ander! Welke werkzaamheden horen precies bij de functie van Aicha? Wat vindt zij het leukste aan werken bij Desk? En op welk resultaat is ze het meest trots? Lees snel verder en maak kennis met Aicha!

Wie is Aicha?

Mijn naam is Aicha Blel. Samen met mijn man, twee lieve zoontjes én twee katten woon ik in België in het dorpje Veldwezelt. We wonen echt nét over de grens, slechts 3 huizen van Nederland vandaan. We zijn pas net verhuisd, maar so far, so good! In mijn vrije tijd kook ik graag. Dit doe ik dan ook met liefde voor mijn gezin, vrienden en familie. Verder ben ik meer en meer bezig met het milieu en probeer ik verantwoord om te gaan met mijn aankopen. Het nalaten van zo weinig mogelijk plastic voetsporen op de wereld vind ik belangrijk. Ieder beetje helpt!

Wat is je functie bij Desk?

Een mooie diverse functie, vind ik zelf! Ik werk namelijk op de afdeling Consumer Care Center (CCC). Eerst hield dit in dat ik een soort agent was. Dan stond ik onze klanten aan de telefoon te woord en beantwoordde ik vele mailtjes. Dat directe eerstelijns contact, dat doe ik nu minder. Onze partners pakken dit contact zelf op. Tegenwoordig begeleid ik onze partners en beantwoord alle lastige vragen waar zij zelf niet uitkomen. Alleen dan heb ik nog rechtstreeks contact met de klant, tweedelijns dus eigenlijk. Ik ben de schakel tussen de projectmanagers, projectmanagementassistenten en onze partners. Verder houd ik mij op de afdeling CCC bezig met KPI’s opstellen, meten en deze bijstellen. Zo tillen we de kwaliteit van onze dienstverlening naar een hoger niveau. Verder ondersteun ik onze partners bij het opstellen van een Service Level Agreement (SLA). Dat wil zeggen binnen welke termijn de afgesproken dienstverlening verleend moet worden.

Wist je altijd al dat je dit wilde worden?

Nee, haha. Als kind dacht ik altijd dat ik juffrouw wilde worden. Ik ben echt dol op kinderen! Daarom ben ik eerst begonnen aan de Pabo en heb vervolgens nog een half jaartje rechten gestudeerd. Maar bij beide kwam ik er al snel achter dat het toch niks voor mij was. Daarna besloot ik te starten met de opleiding toerisme. Na mijn stage mocht ik gelijk blijven, wat ervoor zorgde dat Ik in de businesswereld terecht kwam. Mijn plan was eerst nog iets in de sociale sector te gaan doen, maar toen ik eenmaal in de businesswereld belandde ben ik hier nooit meer uitgegaan. Op een dag kwam een functie bij Desk op mijn pad. De rest van het verhaal is bekend: ik ben er nooit meer weggegaan!

Wat vind je het leukste aan werken bij Desk?

Ik werk hier dus al een aardige tijd, maar nog steeds vind ik mijn baan bij Desk leuk, divers en uitdagend. Desk is naar mijn mening een heel intiem familiebedrijf, dat bestaat uit een gezellig team. Naast dat ik mijn functie inhoudelijk interessant vindt, zijn het ook mijn collega’s die mijn werk fantastisch maken. Eén van de leukste dingen aan werken bij Desk vind ik dan ook mijn collega Mirjam. Wij zijn echt twee handen op één buik. Dit maakt het werken gewoon heel gemakkelijk. Verder krijg ik energie van partners zo goed mogelijk helpen, zodat zij weer verder kunnen.

Wat maakt jou succesvol in je functie bij Desk?

Mijn persoonlijkheid maakt dat ik succesvol ben in mijn huidige functie. Dat klinkt misschien een beetje raar om over jezelf te zeggen, maar mijn collega’s benoemen vaak dat ik heel meegaand ben. Wanneer er nieuwe collega’s ingewerkt moeten worden, zorg ik altijd dat ik op een vriendelijke en rustige manier zaken uitleg en op eenzelfde manier te werk ga. Ik ben in mijn werk misschien niet de snelste, maar ga wel nauwkeurig te werk. Alles is van A tot Z geregeld! Iedereen maakt fouten, maar ik probeer ze te voorkomen. Uiteindelijk werkt dat toch best efficiënt 😉

Maak de volgende zin af: ik ben pas echt tevreden als…

… alles perfect is! Deze zin zegt wel héél veel over mij. Ik ben over het algemeen een control freak en ook een perfectionist. Dit blijkt wel uit mijn drang om mijn werk graag héél goed te willen doen.

Op welk behaald resultaat ben je het meest trots?

Het meest trots ben ik op het feit dat ik nog steeds – na al die jaren – plezier uit mijn werk bij Desk haal. In het verleden was dat wel anders. Na een jaar of 5 ging ik dan weer op zoek. Meestal omdat ik daar de top van mijn kunnen had bereikt.  Het begon telkens te kriebelen om weer iets nieuws te gaan zoeken, maar bij Desk vind ik elk jaar dat erbij komt alleen maar fijn en leuk! Waar ik mezelf zie over 5 jaar? Dan werk ik nog steeds bij Desk! Wellicht wel binnen een andere functie. Het lijkt mij in de toekomst interessant om nóg intensiever samen te werken met onze partners. Laat mij maar achter de schermen zaken regelen, daar ben ik goed in!

Wat is je favoriete quote en hoe pas je ’m toe in je werk?

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Ik sta volledig achter deze uitspraak. Op die manier sta ik in het leven. Voor mij is het belangrijk dat ik samen met mijn collega’s de dag doorbreng op een fijne manier.

Articles apparentés

Voir tous les articles