17 december 2020

Achter de schermen bij Desk: onze expertise en partners

De business waarin wij actief zijn is dynamisch en uitdagend. Dat is precies wat het zo leuk maakt. De ene promotie vraagt om snelheid, de andere om grote volumes en weer een andere om een uitstekende service. En vaak vragen promoties om dit alles tegelijkertijd. Hoe wij te werk gaan? In deze blog vertellen we meer over onze expertise en samenwerking met professionele partners. 

Expert op het gebied van promoties

Desk is dé marketingpartner van B2C-bedrijven en marktleider in de Benelux op het gebied van promoties. Ons doel is het aantrekken en behouden van waardevolle klanten voor onze klanten. We hebben de jarenlange ervaring en expertise in huis om onze klanten hierin te adviseren en begeleiden. Bovendien nemen wij werk uit handen. Onze kracht is het uitvoeren van promoties, van cashback acties tot product plus acties en van winacties tot loyaliteitsprogramma’s. Ook op het gebied van data-analyse en orderfulfilment hebben we alle kennis en kunde in huis om klanten volledig te ontzorgen.

Benieuwd wat we zoal doen? Bekijk onze succesverhalen.

Onze werkwijze

Het start altijd met een gesprek. Waar ligt de behoefte? Wat is het doel? Welke middelen kunnen we hiervoor inzetten? Wij voorzien de klant van passend advies en beslissen daarna samen welke promotie of actie het best passend is. Vervolgens ontzorgen wij volledig. We adviseren over de opzet en uitvoering van de promotie, richten de promotie- of registratiepagina in, zorgen voor een efficiënt registratieproces, regelen de klantenservice én zorgen voor de uitbetaling of uitlevering van eventuele cadeaus.

Samenwerking met vaste partners

Bij Desk Services hebben we de meeste expertises in eigen huis, maar soms hebben we voor specifieke vraagstukken de hulp nodig van een externe partij. Dat doen we bijvoorbeeld om grote variaties in volumes aan te kunnen. Die zijn nou eenmaal onvermijdelijk in de business waarin wij opereren. We hebben daarom samenwerkingsovereenkomsten afgesloten met vaste, professionele partners. Uiteraard geheel AVG-proof. Desk voert de regie over operationele werkzaamheden die uitbesteed worden en zorgt ervoor dat de klant hier niks van te doen heeft.

Meer weten over onze werkwijze?

Op ons kantoor in Maastricht werkt een team van enthousiaste medewerkers dagelijks aan het succes van vele verschillende promoties. We kijken samen hoe we je doelen het best kunnen realiseren, bieden inspiratie en zorgen voor een slimme oplossing, perfecte uitvoering en heldere evaluatie. Vanuit onze eigen expertise én met de hulp van onze professionele partners. Meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op.

27 May 2024

Achter de schermen bij Desk: onze expertise en partners

De business waarin wij actief zijn is dynamisch en uitdagend. Dat is precies wat het zo leuk maakt. De ene promotie vraagt om snelheid, de andere om grote volumes en weer een andere om een uitstekende service. En vaak vragen promoties om dit alles tegelijkertijd. Hoe wij te werk gaan? In deze blog vertellen we meer over onze expertise en samenwerking met professionele partners. 

Expert op het gebied van promoties

Desk is dé marketingpartner van B2C-bedrijven en marktleider in de Benelux op het gebied van promoties. Ons doel is het aantrekken en behouden van waardevolle klanten voor onze klanten. We hebben de jarenlange ervaring en expertise in huis om onze klanten hierin te adviseren en begeleiden. Bovendien nemen wij werk uit handen. Onze kracht is het uitvoeren van promoties, van cashback acties tot product plus acties en van winacties tot loyaliteitsprogramma’s. Ook op het gebied van data-analyse en orderfulfilment hebben we alle kennis en kunde in huis om klanten volledig te ontzorgen.

Benieuwd wat we zoal doen? Bekijk onze succesverhalen.

Onze werkwijze

Het start altijd met een gesprek. Waar ligt de behoefte? Wat is het doel? Welke middelen kunnen we hiervoor inzetten? Wij voorzien de klant van passend advies en beslissen daarna samen welke promotie of actie het best passend is. Vervolgens ontzorgen wij volledig. We adviseren over de opzet en uitvoering van de promotie, richten de promotie- of registratiepagina in, zorgen voor een efficiënt registratieproces, regelen de klantenservice én zorgen voor de uitbetaling of uitlevering van eventuele cadeaus.

Samenwerking met vaste partners

Bij Desk Services hebben we de meeste expertises in eigen huis, maar soms hebben we voor specifieke vraagstukken de hulp nodig van een externe partij. Dat doen we bijvoorbeeld om grote variaties in volumes aan te kunnen. Die zijn nou eenmaal onvermijdelijk in de business waarin wij opereren. We hebben daarom samenwerkingsovereenkomsten afgesloten met vaste, professionele partners. Uiteraard geheel AVG-proof. Desk voert de regie over operationele werkzaamheden die uitbesteed worden en zorgt ervoor dat de klant hier niks van te doen heeft.

Meer weten over onze werkwijze?

Op ons kantoor in Maastricht werkt een team van enthousiaste medewerkers dagelijks aan het succes van vele verschillende promoties. We kijken samen hoe we je doelen het best kunnen realiseren, bieden inspiratie en zorgen voor een slimme oplossing, perfecte uitvoering en heldere evaluatie. Vanuit onze eigen expertise én met de hulp van onze professionele partners. Meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op.

Articles apparentés

Voir tous les articles