27 februari 2020

Goodyear | Maak kans op 1 van de 100 Jaguar F-PACE modelwagens

De Goodyear Roadshow! Een wedstrijd waarbij deelnemers de Facebook post van Goodyear moeten “liken” om kans te maken op 1 van de 100 Jaguar F-PACE modelwagens. De winnaars krijgen een berichtje van Goodyear met de vraag of zij zich willen registreren op de registratiesite. Na registratie van correcte adresgegevens op het platform ontvangt de winnaar de miniatuur wagen binnen 6 weken. De registratiesite is ontwikkeld door Desk. Desk pakt de mini Jaguars vervolgens in, print en voegt een brief toe en verstuurt de pakketten naar de pakketdistributeurs in Nederland en België.

2 March 2024

Goodyear | Maak kans op 1 van de 100 Jaguar F-PACE modelwagens

De Goodyear Roadshow! Een wedstrijd waarbij deelnemers de Facebook post van Goodyear moeten “liken” om kans te maken op 1 van de 100 Jaguar F-PACE modelwagens. De winnaars krijgen een berichtje van Goodyear met de vraag of zij zich willen registreren op de registratiesite. Na registratie van correcte adresgegevens op het platform ontvangt de winnaar de miniatuur wagen binnen 6 weken. De registratiesite is ontwikkeld door Desk. Desk pakt de mini Jaguars vervolgens in, print en voegt een brief toe en verstuurt de pakketten naar de pakketdistributeurs in Nederland en België.

Articles apparentés

Voir tous les articles