27 februari 2020

SENSEO®| Gratis 2 SENSEO®Mokken bij aankoop van een SENSEO®Viva Café

Met je beste maatje geniet je pas echt van leuke en lekkere dingen in het leven. Om elke koffieliefhebber dit te laten beleven hebben wij samen met SENSEO® een product plus promotie opgezet. Consumenten kopen een SENSEO® Viva Café, sturen hun inzending in, en bij goedkeuring ontvangen zij gratis 2 SENSEO® mokken. Samen proeven van een heerlijke kop koffie, het nieuwe Senseo.

Hiervoor hebben wij een promotionele pagina ontwikkeld waar consumenten zich kunnen registreren. Vervolgens controleren wij alle aanvragen en sturen wij de mokjes zo snel mogelijk naar de consument. De service die de dag van SENSEO® klanten nét een stukje mooier maken.

16 juni 2024

SENSEO®| Gratis 2 SENSEO®Mokken bij aankoop van een SENSEO®Viva Café

Met je beste maatje geniet je pas echt van leuke en lekkere dingen in het leven. Om elke koffieliefhebber dit te laten beleven hebben wij samen met SENSEO® een product plus promotie opgezet. Consumenten kopen een SENSEO® Viva Café, sturen hun inzending in, en bij goedkeuring ontvangen zij gratis 2 SENSEO® mokken. Samen proeven van een heerlijke kop koffie, het nieuwe Senseo.

Hiervoor hebben wij een promotionele pagina ontwikkeld waar consumenten zich kunnen registreren. Vervolgens controleren wij alle aanvragen en sturen wij de mokjes zo snel mogelijk naar de consument. De service die de dag van SENSEO® klanten nét een stukje mooier maken.