27 februari 2020

Iglo | Help mee aan een schonere zee!

Help mee aan een schonere zee! Diepvriesvoeding is een hele voedzame en duurzame keuze. Iglo’s droom is om dagelijkse eetmomenten de beste momenten van de dag te maken, zonder de rompslomp eromheen. Om klanten aan te trekken hebben wij samen met Iglo een product plus promotie opgezet. Consumenten ontvangen een Jutterstas bij aankoop van 3 Iglo Visstick verpakkingen.

Om dit te realiseren en Iglo van begin tot eind te ontzorgen, hebben wij een registratiepagina ontwikkeld. Consumenten kunnen zich met drie verschillende kassabonnen registreren en vervolgens worden alle aanvragen door ons gecontroleerd. Bij goedkeuring versturen wij de Jutterstassen op naar de consumenten. Die vissticks zullen extra lekker smaken met onze snelle en zorgzame afhandeling!

16 juni 2024

Iglo | Help mee aan een schonere zee!

Help mee aan een schonere zee! Diepvriesvoeding is een hele voedzame en duurzame keuze. Iglo’s droom is om dagelijkse eetmomenten de beste momenten van de dag te maken, zonder de rompslomp eromheen. Om klanten aan te trekken hebben wij samen met Iglo een product plus promotie opgezet. Consumenten ontvangen een Jutterstas bij aankoop van 3 Iglo Visstick verpakkingen.

Om dit te realiseren en Iglo van begin tot eind te ontzorgen, hebben wij een registratiepagina ontwikkeld. Consumenten kunnen zich met drie verschillende kassabonnen registreren en vervolgens worden alle aanvragen door ons gecontroleerd. Bij goedkeuring versturen wij de Jutterstassen op naar de consumenten. Die vissticks zullen extra lekker smaken met onze snelle en zorgzame afhandeling!