26 februari 2020

Sudocrem | Een gratis sample

Sampling is een ijzersterke marketingtool om consumenten kennis te laten met jouw product. Wel moet dit op de juiste manier gedaan worden. Zeg nou zelf, door lukraak samples uit te delen op straat bereik jij niet jouw doelgroep.

Wij hebben Sudocrem geholpen met het laten groeien van hun customer base. Wij hebben een promotie opgezet waarbij zorgorganisaties, maar ook particuliere consumenten een gratis Sample kunnen aanvragen bij Teva apotheken.

Teva apotheken stuurt ons vervolgens de adressenlijst van deze consumenten toe. Wij verpakken de Sudocrem’s en sturen deze op naar de klant. Zo weet je zeker dat je de juiste klanten bereikt!

Doordat wij ook de mogelijkheid bieden aan zorgprofessionals, denk aan kraamverzorgers, verloskundigen, thuiszorg, ziekenhuizen, om gratis samples te bestellen, zijn wij overtuigd een nog grotere groep aan te trekken. Zij zijn eigenlijk de “influencers” in de zorg en dit zorgt voor geloofwaardigheid bij de eindklant… (bijna) iedereen wil nu jouw product!

2 March 2024

Sudocrem | Een gratis sample

Sampling is een ijzersterke marketingtool om consumenten kennis te laten met jouw product. Wel moet dit op de juiste manier gedaan worden. Zeg nou zelf, door lukraak samples uit te delen op straat bereik jij niet jouw doelgroep.

Wij hebben Sudocrem geholpen met het laten groeien van hun customer base. Wij hebben een promotie opgezet waarbij zorgorganisaties, maar ook particuliere consumenten een gratis Sample kunnen aanvragen bij Teva apotheken.

Teva apotheken stuurt ons vervolgens de adressenlijst van deze consumenten toe. Wij verpakken de Sudocrem’s en sturen deze op naar de klant. Zo weet je zeker dat je de juiste klanten bereikt!

Doordat wij ook de mogelijkheid bieden aan zorgprofessionals, denk aan kraamverzorgers, verloskundigen, thuiszorg, ziekenhuizen, om gratis samples te bestellen, zijn wij overtuigd een nog grotere groep aan te trekken. Zij zijn eigenlijk de “influencers” in de zorg en dit zorgt voor geloofwaardigheid bij de eindklant… (bijna) iedereen wil nu jouw product!

Articles apparentés

Voir tous les articles