26 februari 2020

Desperados | Win 4 days party at The Ark

Desperados Summer campaign! Met als hoofdprijs 2 tickets for THE ARK: 4 full days festival party cruise!

Door het invoeren van een actiecode, het beantwoorden van een algemene vraag en een schiftingsvraag maakten Belgische consumenten kans om deze mooie hoofdprijs te winnen. Wij hebben voor deze promotie de overige winnaars en verliezers geïnformeerd via een mooi opgemaakte en tweetalige e-mailing. Als troostprijs hebben wij de uitgelote “sub-winnaars” een Desperados pet, een JBL speaker of een (digitaal) maandabonnement Spotify toegestuurd.

27 May 2024

Desperados | Win 4 days party at The Ark

Desperados Summer campaign! Met als hoofdprijs 2 tickets for THE ARK: 4 full days festival party cruise!

Door het invoeren van een actiecode, het beantwoorden van een algemene vraag en een schiftingsvraag maakten Belgische consumenten kans om deze mooie hoofdprijs te winnen. Wij hebben voor deze promotie de overige winnaars en verliezers geïnformeerd via een mooi opgemaakte en tweetalige e-mailing. Als troostprijs hebben wij de uitgelote “sub-winnaars” een Desperados pet, een JBL speaker of een (digitaal) maandabonnement Spotify toegestuurd.

Articles apparentés

Voir tous les articles