11 februari 2020

Whiskas | klanten voor langere tijd aan je binden!

Een slimme sampling promotie om een nieuw product op de markt te brengen en klanten voor langere tijd aan je te binden! Zo laat Whiskas katten en hun baasjes ervaren dat de nieuwe Whiskas maaltijdzakjes nu nóg lekkerder zijn.

Consumenten die voor hun kat geïnteresseerd zijn in een proefpakket van Whiskas kunnen zich online registreren. Wij lezen dit klantenbestand dan in en versturen het proefpakketje op naar de consument. Het proefpakket is gevuld met onder andere een sleeve, Whiskas leaflet, kittengids, Whiskas casserole (natvoer) en Whiskas saus. Onweerstaanbaar sappig en mals! Ook ontvangt de consument een refundcoupon voor een kittenpakket. Bij aankoop van één van de deelnemende Whiskas producten kunnen zij via een andere promotie die wij met Whiskas hebben opgezet hun geld terug ontvangen. Zo worden consumenten helemaal meegenomen in de Whiskas beleving. Wij versturen de Whiskas proefpakketjes op naar de consument. Heeft de consument ook gebruik gemaakt van de coupon? Dan controleren wij de aanvraag en betalen wij het geld uit naar de consument.

16 juni 2024

Whiskas | klanten voor langere tijd aan je binden!

Een slimme sampling promotie om een nieuw product op de markt te brengen en klanten voor langere tijd aan je te binden! Zo laat Whiskas katten en hun baasjes ervaren dat de nieuwe Whiskas maaltijdzakjes nu nóg lekkerder zijn.

Consumenten die voor hun kat geïnteresseerd zijn in een proefpakket van Whiskas kunnen zich online registreren. Wij lezen dit klantenbestand dan in en versturen het proefpakketje op naar de consument. Het proefpakket is gevuld met onder andere een sleeve, Whiskas leaflet, kittengids, Whiskas casserole (natvoer) en Whiskas saus. Onweerstaanbaar sappig en mals! Ook ontvangt de consument een refundcoupon voor een kittenpakket. Bij aankoop van één van de deelnemende Whiskas producten kunnen zij via een andere promotie die wij met Whiskas hebben opgezet hun geld terug ontvangen. Zo worden consumenten helemaal meegenomen in de Whiskas beleving. Wij versturen de Whiskas proefpakketjes op naar de consument. Heeft de consument ook gebruik gemaakt van de coupon? Dan controleren wij de aanvraag en betalen wij het geld uit naar de consument.