11 februari 2020

Senseo® | Win elke dag een prijs t.w.v. 150 euro!

Win elke dag! Een on-pack, in-store en digital activatie waarbij consumenten elke dag kans maken op een SENSEO® koffiepakket t.w.v. 150 euro.

SENSEO® wil met deze actie  de verkopen van de SENSEO® Original koffiepads stimuleren door een aansprekende en unieke activatie voor iedere koffiepadgebruiker neer te zetten.

Consumenten kopen een SENSEO® Original verpakking met een actiesticker. Vervolgens vullen zij de actiecode in op de promotionele website. Je ziet meteen of jij gewonnen hebt! Ben jij de gelukkige en mogen wij jou feliciteren met het prijzenpakket? Op de registratiepagina kunnen de adresgegevens worden doorgegeven. Wij zorgen dat de winnaars het prijzenpakket razendsnel in huis ontvangen! Niemand kan genoeg krijgen van koffie, toch?

27 May 2024

Senseo® | Win elke dag een prijs t.w.v. 150 euro!

Win elke dag! Een on-pack, in-store en digital activatie waarbij consumenten elke dag kans maken op een SENSEO® koffiepakket t.w.v. 150 euro.

SENSEO® wil met deze actie  de verkopen van de SENSEO® Original koffiepads stimuleren door een aansprekende en unieke activatie voor iedere koffiepadgebruiker neer te zetten.

Consumenten kopen een SENSEO® Original verpakking met een actiesticker. Vervolgens vullen zij de actiecode in op de promotionele website. Je ziet meteen of jij gewonnen hebt! Ben jij de gelukkige en mogen wij jou feliciteren met het prijzenpakket? Op de registratiepagina kunnen de adresgegevens worden doorgegeven. Wij zorgen dat de winnaars het prijzenpakket razendsnel in huis ontvangen! Niemand kan genoeg krijgen van koffie, toch?

Articles apparentés

Voir tous les articles